جمعه 31 فروردین 1403   08:54:04
کد تصویری :

1401/4/17 جمعه
تاکید بر رفع موانع و مشکلات دانشجویان و ترسیم نقشه راه دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور سلماس، روز چهارشنبه ۱۵ تیر ماه، سیدجواد طالب‌زاده در محل فرمانداری سلماس حضور یافت و مشکلات این واحد دانشگاهی را از نزدیک جویا شد.

.

وی با اشاره به ظرفیت بالا این دانشگاه در سلماس گفت: در این چند سال موانعی که زیر پای دانشجویان بود باید رفع می‌شد چراکه این واحد دانشگاهی، تنها دانشگاه دولتی در سلماس بوده و برای شهروندان این شهرستان امتیاز خوبی هست.
در این دیدار رضازاده، نماینده مردم سلماس در مجلس شورای اسلامی ضمن ابراز خوش‌امد گویی از زحمات سید جواد طالب زاده تقدیر و تشکر کرده و قول تامین اعتبار از وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری و تسریع در اتمام روند اجرای این پروژه و محل جدید مناسب برای ساختمان فعلی را داد.
گفتنی است؛ رئیس دانشگاه پیام نور استان پس از این دیدار در معیت مسئولین این شهرستان با حضور در ساختمان نیمه کاره از روند بازسازی این دانشگاه دیدار کرد.